Alkuun

001 -- Tilojen lämmitysenergian kulutus

Valitse muuttujat

Valitse valintalaatikoista haluamasi tiedot. Paina lopuksi painiketta ”Näytä taulukko”. Käyttöohje.
Pakollinen
Hakukenttä, josta voit etsiä tiettyjä muuttujan arvoja valintalistasta. Esimerkkejä arvoista, joita voit etsiä: 2008 , 2009 , 2010 ,

Valittu 1 Yhteensä 9

Pakollinen
Hakukenttä, josta voit etsiä tiettyjä muuttujan arvoja valintalistasta. Esimerkkejä arvoista, joita voit etsiä: Puu , Turve , Hiili ,

Valittu 0 Yhteensä 10

Pakollinen

Valittu 0 Yhteensä 2

Valittuja taulukkosoluja:
(enimmäisraja on 1 000 000)

Selailunäkymä on rajoitettu 1 000 riviin ja 300 sarakkeeseen

Valittujen solujen määrä ylittää enimmäismäärän 1 000 000

Obs:

Korjaus 2.2.2018. Vuoden 2016 kaukolämmön lukuja sekä yhteensä lukuja korjattu.
Tilojen lämmitysenergian kulutukseen sisältyvät päälämmitysjärjestelmän energia ja sitä täydentävien muiden lämmitysmuotojen energia, mukaan lukien ilmanvaihtoon ja lämmön jakoon liittyvät laitteet.
Tilojen lämmitykseen sähköllä on laskettu mukaan suora ja varaava sähkölämmitys, sähköllä tapahtuva lisälämmitys, sähköinen lattialämmitys, lämpöpumppujen käyttämä sähkö sekä lämmitysjärjestelmien ja lämmönjakolaitteiden kuluttama sähkö.
Lämpöpumppuenergia tarkoittaa lämpöpumpuilla ympäristöstä (maasta, ilmasta tai vedestä) talteenotettua energiaa, jota käytetään tilojen lämmitykseen. Lämpöpumppujen sähkön käyttö on sisällytetty lämmityksen sähkönkulutukseen.
Tilaston kuvaus
Käsitteet ja määritelmät

Vuosi

Tilastovuosi

Energialähde

Asuinrakennusten energialähteitä ovat polttoaineet, sähkö, kaukolämpö ja ympäristöstä talteen otettu lämpöpumppuenergia. Sähkö pitää sisällään vain verkkosähkön; itse tuotettu sähkö mm. aurinko- ja tuulivoiman muodossa on toistaiseksi tämän tarkastelun ulkopuolella.

Tiedot

Määrä GWh

Energiankulutus, gigawattituntia (GWh).

Määrä TJ

Energiankulutus, terajoulea (TJ).