Alkuun

12ea -- Aikuiskoulutukseen osallistuminen (ml. työhön tai ammattiin liittyvä, henkilöstökoulutus sekä muu kuin työhön liittyvä aikuiskoulutus) sukupuolittain, 1990-2017

Valitse muuttujat

Valitse valintalaatikoista haluamasi tiedot. Paina lopuksi painiketta ”Näytä taulukko”. Käyttöohje.
Pakollinen
Hakukenttä, josta voit etsiä tiettyjä muuttujan arvoja valintalistasta. Esimerkkejä arvoista, joita voit etsiä: Aikuiskoulutukseen osallistuneet, lkm , Aikuiskoulutukseen osallistuneet, % , Työhön tai ammattiin liittyvään aikuiskoulutukseen osallistuneet, lkm ,

Valittu 1 Yhteensä 8

Pakollinen

Valittu 0 Yhteensä 6

Valittu 0 Yhteensä 3

Valinnainen muuttuja
Valittuja taulukkosoluja:
(enimmäisraja on 1 000 000)

Selailunäkymä on rajoitettu 1 000 riviin ja 300 sarakkeeseen

Valittujen solujen määrä ylittää enimmäismäärän 1 000 000
Tilaston kuvaus
Laatuselosteet
Menetelmäseloste
Käsitteet ja määritelmät
Muutoksia tässä tilastossa
Aikuiskoulutukseen osallistuneet
18-64-vuotias väestö.
Aikuiskoulutuksella tarkoitetaan erityisesti aikuisia varten järjestettyä ja organisoitua koulutusta. Sisältää opiskelun ulkomailla pl. vuosi 1990. Vain sellainen koulutus on laskettu mukaan, johon on osallistuttu yhteensä vähintään kuusi tuntia.
Työhön tai ammattiin liittyvään aikuiskoulutukseen osallistuneet
18 - 64-vuotias työvoima.
Tähän luetaan sellainen aikuiskoulutusorganisaatioissa järjestetty koulutus, jonka vastaaja itse koki liittyvän työhön tai ammattiin. Vain sellainen koulutus on laskettu mukaan, johon on osallistuttu yhteensä vähintään kuusi tuntia.
Työnantajan tukemaan koulutukseen (henkilöstökoulutukseen) osallistuneet
18 - 64-vuotiaat palkansaajat.
Henkilöstökoulutukseksi määriteltiin työnantajan joko osittain tai kokonaan tukema työhön tai ammattiin liittyvä aikuiskoulutus. Tuki on voinut koskea joko koulutuksen kustannuksia tai siihen käytettävää aikaa. Vain sellainen koulutus on laskettu mukaan, johon on osallistuttu yhteensä vähintään kuusi tuntia.
Muuhun kuin työhön tai ammattiin liittyvään aikuiskoulutukseen osallistuneet
18 - 64-vuotiaat, pl. opiskelijat ja varusmiehet.
Muuhun kuin työhön tai ammattiin liittyvään aikuiskoulutukseen on laskettu toisiin opintoihin, luottamustehtäviin, harrastuksiin tms. vapaa-ajan toimintoihin liittyvät opinnot sekä muut yleissivistävät opinnot. Määrittely perustui vastaajan omaan ilmoitukseen. Vain sellainen koulutus on laskettu mukaan, johon on osallistuttu yhteensä vähintään kuusi tuntia.